Prijzen

Alle meubels worden door op Eigen Houtje Meubels op maat gemaakt, in opdracht van en voor de klant. Er is dus geen voorraad of vaste prijslijst weer te geven omdat maten en wensen iedere keer net anders zijn.

Voor meer info, foto’s en enkele prijsindicaties: klik op “lees meer” onder de ronde foto in het ” Actueel aanbod – Op Eigen Houtje Meubels (op-eigen-houtje-meubels.nl) “. Op de desbetreffende pagina van het meubel dat u interesseert, ziet u enkele prijsindicaties (boven de kleinere voorbeeld foto’s van voorgaande opdrachten) .

Let op , deze maten liggen dus niet vast!

Om u vervolgens de juiste prijs te geven, kunt u contact opnemen, en dan kunnen we uw maten en wensen op een rij zetten.


Contact

Als we zo dicht mogelijk bij uw wensen kunnen komen, zal dit resulteren in een hogere beleving van de kwaliteit en het plezier!Ik wil dat u het gevoel krijgt dat u “Op of Aan UW Eigen Houtje” zit!

Ziet u iets wat u aanspreekt in mijn actuele aanbod, inspireert het u tot nét iets anders, of heeft u gewoon een vraag of opmerking?  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik beantwoord uw vraag dan zo snel mogelijk!

Als u contact opneemt met Op Eigen Houtje Meubels en u uw e-mail adres hier achterlaat,  geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. De privacy verklaring van Op Eigen Houtje Meubels (en de manier waarop uw  persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt) is terug te vinden bovenaan de homepage van deze website.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Suzanne Reneman

  Op Eigen Houtje Meubels

  Gevestigd te Pijnacker

  suzanne@op-eigen-houtje-meubels.nl

  www.op-eigen-houtje-meubels.nl

  www.facebook.com/OpEigenHoutjeSR