Graag vertel ik iets over het verhaal achter Op Eigen Houtje Meubels. Suzanne Reneman (oprichter en eigenaar)

Na 14 jaar met plezier gewerkt te hebben in een hele andere richting dan de meubelbranche (nl. laboratorium & financiën)  werd het in 2014 hoog tijd voor mij, Suzanne Reneman, om het roer volledig om te gooien.

Het plezier en de passie die ik voelde door te werken met robuust hout en waar ik vervolgens ook nog eens andere mensen heel blij mee kon maken, was zo bijzonder en leuk, hier moest ik mijn werk van maken! Doordat het mij zo aantrok om dit Op Eigen Houtje te gaan doen, heb ik Op Eigen Houtje Meubels opgericht! Ik kan dus wel zeggen dat Op Eigen Houtje Meubels is ontstaan vanuit mijn passie en dit zal u ook merken in het proces en het resultaat van uw aankoop!

U kunt in mijn actuele aanbod en in het archief zien, wat ik zoal gemaakt heb. Ziet u iets wat u aanspreekt in mijn actuele aanbod, inspireert het u tot nét iets anders, of heeft u gewoon een vraag of opmerking?  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik ben altijd bereid om mee te denken en u te helpen daar waar ik kan. Als we zo dicht mogelijk bij u wensen kunnen komen, zal dit resulteren in een hogere beleving van de kwaliteit en het plezier!

Alles wat ik maak, is voor mij een unieke opdracht. Ik doe alles bij Op Eigen Houtje Meubels zelf, dit is voor mij leuk en efficiënt en voor u ook heel fijn en overzichtelijk! Tijdens een opdracht krijgt u dus de  juiste persoonlijke aandacht, voor u en uw wensen. Wat ik wil bereiken met het “op maat” maken, is niet alleen maar meubels op de gewenste afmeting maken, maar ik wil dat u het gevoel krijgt dat u “Op of Aan UW Eigen Houtje” zit!


 

 

Contact

Als we zo dicht mogelijk bij uw wensen kunnen komen, zal dit resulteren in een hogere beleving van de kwaliteit en het plezier! Ik wil dat u het gevoel krijgt dat u “Op of Aan UW Eigen Houtje” zit!

Ziet u iets wat u aanspreekt in mijn actuele aanbod, inspireert het u tot nét iets anders, of heeft u gewoon een vraag of opmerking?  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik beantwoord uw vraag dan zo snel mogelijk!

Als u contact opneemt met Op Eigen Houtje Meubels en u uw e-mail adres hier achterlaat,  geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. De privacy verklaring van Op Eigen Houtje Meubels (en de manier waarop uw  persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt) is terug te vinden bovenaan de homepage van deze website.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

   

  Suzanne Reneman

  Op Eigen Houtje Meubels

  Gevestigd te Pijnacker

  suzanne@op-eigen-houtje-meubels.nl

  www.op-eigen-houtje-meubels.nl

  www.facebook.com/OpEigenHoutjeSR