Maatwerk meubels van steigerhout

Op deze pagina zijn veel oude projecten te zien van Op Eigen Houtje Meubels – Maatwerk meubels van gebruikt steigerhout.

“Na 9 jaar hard werken met dit stoere hout heb ik (Suzanne) inmiddels een zeer breed portfolio opgebouwd met een grote diversiteit aan soorten meubels.  Per nov-2023 heb ik mijn actuele aanbod beperkt tot een aantal zeer leuke dierenmeubels, plantenbakken, kinderbureau’s, speelgoedkisten en zeepkisten.  Daarom heb ik ervoor gekozen om de overige items/projecten in dit archief te plaatsen. (Let op; deze meubels bied ik dus momenteel niet meer standaard aan) Om wel te laten zien wat ik allemaal gemaakt heb, volgt hier een serie foto’s van diverse oudere projecten.


Tafels en bureau’s 


Bedden 

Kasten 

Kindermeubels 

Tv kasten en klepbanken 

Loungesets

Balkon Loungebanken

Voor mijn actuele aanbod verwijs ik u naar “actueel aanbod”


Contact

Als we zo dicht mogelijk bij uw wensen kunnen komen, zal dit resulteren in een hogere beleving van de kwaliteit en het plezier! Ik wil dat u het gevoel krijgt dat u “Op of Aan UW Eigen Houtje” zit!

Ziet u iets wat u aanspreekt in mijn actuele aanbod, inspireert het u tot nét iets anders, of heeft u gewoon een vraag of opmerking?  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik beantwoord uw vraag dan zo snel mogelijk!

Als u contact opneemt met Op Eigen Houtje Meubels en u uw e-mail adres hier achterlaat,  geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. De privacy verklaring van Op Eigen Houtje Meubels (en de manier waarop uw  persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt) is terug te vinden bovenaan de homepage van deze website.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

   

  Suzanne Reneman

  Op Eigen Houtje Meubels

  Gevestigd te Pijnacker

  suzanne@op-eigen-houtje-meubels.nl

  www.op-eigen-houtje-meubels.nl

  www.facebook.com/OpEigenHoutjeSR