Tv meubel met kleppen “Thea”

Dit tv meubel met kleppen geeft veel opbergruimte en is gemaakt van goed geschuurd gebruikt steigerhout.  

De afmeting van deze kast op foto 1-3 (per kast, in dit voorbeeld zijn het 2 identieke kasten) is +/- B 150* D 40  * H 48 cm. (+/- 45 cm hoog zonder de blokpootjes eronder)

De kast is voorzien van 2 kleppen en de klep blijft open hangen door een leuk touw.  Binnen in de kast is nog een extra plankverdieping gemaakt zodat er 2 schappen boven elkaar ontstaan.  De achterwand is ook van gebruikt steigerhout. De leren greepjes geven dit meubel een hele leuke uitstraling.

Doordat in dit voorbeeld er 2 identieke kasten naast elkaar staan is het een echte eyecatcher inde kamer ! 🙂

Dit tv meubel met kleppen kan ook in een andere afmeting  of indeling gemaakt worden.


OEigen Houtje Meubels heeft geen standaard collectie met vaste prijzen. Ieder project is uniek en de prijs is hierdoor vaak pas te bepalen als alle wensen duidelijk zijn. Om toch alvast een prijsindicatie te geven;

Dit tv meubel met kleppen in de afmeting B 150* D 40 * H 48 kost € 395,-Meer kast opties :

Dit tv meubel met kleppen is nu in deze uitvoering en afmeting gemaakt, maar een kast is natuurlijk in diverse  afmetingen en afwerkingen te maken. Kijk ook maar eens naar deze Tv kast “Sander” en Kast met rolbakken “Gaitrie”.


Kwaliteit:

Bij de verwerking en afwerking van de meubels wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit. Voor meer informatie over hoe Op Eigen Houtje Meubels hiermee omgaat, verwijs ik u naar de pagina materiaal en afwerking.


Wilt u meer weten over dit tv meubel met kleppen of heeft u een andere vraag?

Contact:

Ziet u iets wat u aanspreekt in mijn portfolio, inspireert het u tot nét iets anders, of heeft u gewoon een vraag of opmerking?  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik beantwoord uw vraag dan zo snel mogelijk!

Als we zo dicht mogelijk bij uw wensen kunnen komen, zal dit resulteren in een hogere beleving van de kwaliteit en het plezier! Ik wil dat u het gevoel krijgt dat u “Op of Aan UW Eigen Houtje” zit!

Als u contact opneemt met Op Eigen Houtje Meubels en u uw e-mail adres hier achterlaat,  geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. De privacy verklaring van Op Eigen Houtje Meubels (en de manier waarop uw  persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt) is terug te vinden bovenaan de homepage van deze website.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  Suzanne Reneman

  Op Eigen Houtje Meubels

  Gevestigd te Pijnacker

  www.op-eigen-houtje-meubels.nl

  www.facebook.com/OpEigenHoutjeSR