Tv kast van gebruikt steigerhout “Sander”

Dit model tv kast op de foto 1-2 is gemaakt van goed geschuurd gebruikt steigerhout en heeft een stoere uitstraling door de zwarte accenten. De kastdeurtjes hebben zwarte scharnieren, zwarte handgrepen en de kast staat op 15 cm hoge zwarte poten.

De afmeting van deze tv kast op foto 1-2 is B 100* D 55  * H 60 cm (H. incl. poot)

Achter de deurtjes is 1 extra plank verdieping, dus 2 schappen in de hoogte. De achterwand is dicht en ook van gebruikt steigerhout!

Dit model tv kast kan ook met een andere afmeting of indeling gemaakt worden. 

Denk aan een ander greepje (bijv. leer, zie foto ), ander kleur beslag, zonder de hoge poten of met een open schap in het midden (zie foto 3-4).


OEigen Houtje Meubels heeft geen standaard collectie met vaste prijzen. Ieder project is uniek en de prijs is hierdoor vaak pas te bepalen als alle wensen duidelijk zijn. Om toch alvast een prijsindicatie te geven;

De kast (zoals op foto 1) met al deze zwarte accenten, dichte achterwand en 1 plankverdieping achter de deuren, met de afmeting B 100* D 55  * H 60 kost € 405,-

De kast (zoals op foto 2-3) met open vak achter de deuren en in het middenvak wel een plank verdieping,  met de afmeting B 120* D 40  * H 60 kost € 365,-

Dit model tv kast kan ook met een andere afmeting of indeling gemaakt worden. Meer tv kast opties :

Deze tv kast is nu in deze uitvoering en afmeting gemaakt, maar een tv kast is natuurlijk in diverse  afmetingen en afwerkingen te maken. Kijk ook maar eens naar deze: Kast met rolbakken “Gaitrie”


Kwaliteit:

Bij de verwerking en afwerking van de meubels wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit. Voor meer informatie over hoe Op Eigen Houtje Meubels hiermee omgaat, verwijs ik u naar de pagina materiaal en afwerking.


Wilt u meer weten over deze tv kast of heeft u een andere vraag?

Contact:

Ziet u iets wat u aanspreekt in mijn portfolio, inspireert het u tot nét iets anders, of heeft u gewoon een vraag of opmerking?  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik beantwoord uw vraag dan zo snel mogelijk!

Als we zo dicht mogelijk bij uw wensen kunnen komen, zal dit resulteren in een hogere beleving van de kwaliteit en het plezier! Ik wil dat u het gevoel krijgt dat u “Op of Aan UW Eigen Houtje” zit!

Als u contact opneemt met Op Eigen Houtje Meubels en u uw e-mail adres hier achterlaat,  geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. De privacy verklaring van Op Eigen Houtje Meubels (en de manier waarop uw  persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt) is terug te vinden bovenaan de homepage van deze website.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  Suzanne Reneman

  Op Eigen Houtje Meubels

  Gevestigd te Pijnacker

  www.op-eigen-houtje-meubels.nl

  www.facebook.com/OpEigenHoutjeSR