Lounge hoekbank gebruikt steigerhout

Deze lounge hoekbank bestaat uit 2 losse bank delen die samen een hoek vormen, maar dus ook evt. los gebruikt kunnen worden.

Dit zorgt voor meer flexibiliteit in de opstelling! 

De  lounge hoekbank heeft een schuine rugleuning en rechte zijleuningen. (+/- 10 of 20 cm breed)

De achterkant van deze hoekbank is netjes dicht afgewerkt.

De “open” ruimte  in de L-vorm van de bank is mooi op te vullen met precies passende hockers of

“open” bankjes, waardoor er een enorm loungebed ontstaat!


Uiteraard zijn er naar eigen wens aanpassingen te maken aan deze lounge hoekbank!

Op  de foto’s zijn de mogelijke variaties te zien: De loungebank i.c.m. hockers en bankjes en/of losse elementen “Fennie” of i.c.m. eettafel “Joost” of “Linda“. Optioneel kan er ook gekozen worden voor opbergruimte onder de zitting. (let op deze ruimte is NIET waterdicht.) De loungekussens zijn door Op Eigen Houtje Meubels verzorgd! (deze zijn er los bij te bestellen)


Op Eigen Houtje Meubels heeft geen standaard collectie met vaste prijzen.

Ieder project is uniek en de prijs is hierdoor pas te bepalen als alle wensen duidelijk zijn.

Om u toch een prijsindicatie te geven van de hoekbank “Marijke” (excl. evt. kussens);

De lounge hoekbank (onbehandeld, goed geschuurd, dichte achterwand, 2  brede eind zij-leuningen) met de buitenmaat afmeting :

  180 * 180  cm kost € 930,-

 200 * 240 cm kost € 1095,-

Denk ook aan de optionele maatwerk hockers / bankjes erbij waardoor het een enorm loungebed wordt! 🙂Meer lounge hoekbank opties :

Deze lounge hoekbank is in opdracht zo gemaakt, maar een lounge hoekbank is natuurlijk in diverse  modellen te maken! Arm leuning recht/schuin/hoog/laag, voor/achter aanzicht dicht of open afgewerkt,  afwerking, afmetingen, aanzet elementen, hockers en ga zo maar door.

Ook op een balkon (minder dan 1 meter diep!) kun je een heerlijke loungebank zetten! Kijk maar eens naar  deze Balkon loungebank “Sjaan”.

Kijk  ook eens naar een aantal andere voorbeeld modellen in mijn Actuele aanbod op de homepage


Kwaliteit:

Bij de verwerking en afwerking van de meubels wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit. Voor meer informatie over hoe OEigen Houtje Meubels hiermee omgaat, verwijs ik u naar de pagina materiaal en afwerking


Wilt u meer weten over deze lounge hoekbank of heeft u een andere vraag?

Contact:

Ziet u iets wat u aanspreekt in mijn portfolio, inspireert het u tot nét iets anders, of heeft u gewoon een vraag of opmerking?  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik beantwoord uw vraag dan zo snel mogelijk!

Als we zo dicht mogelijk bij uw wensen kunnen komen, zal dit resulteren in een hogere beleving van de kwaliteit en het plezier! Ik wil dat u het gevoel krijgt dat u “Op of Aan UW Eigen Houtje” zit!

Als u contact opneemt met Op Eigen Houtje Meubels en u uw e-mail adres hier achterlaat,  geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. De privacy verklaring van Op Eigen Houtje Meubels (en de manier waarop uw  persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt) is terug te vinden bovenaan de homepage van deze website.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  Suzanne Reneman

  Op Eigen Houtje Meubels

  Gevestigd te Pijnacker

  www.op-eigen-houtje-meubels.nl

  www.facebook.com/OpEigenHoutjeSR