Lounge dining set  van gebruikt steigerhout

Een lounge dining set van gebruikt steigerhout betekent loungen en dineren in 1!

Deze lounge dining set  bestaat uit een hoekbank en een eettafel / tuintafel.

De loungebank heeft 2 rechte brede halfhoge armleuningen en een iets hogere zithoogte, 35 ipv 32 cm (excl. zitkussen).

De Eettafel met kolompoot Linda heeft 1 grote kolompoot, waardoor er aan alle kanten goed aan de tafel te zitten is. (+/- 73 cm hoog)

Ook de loungekussens zijn door Op Eigen Houtje Meubels verzorgd (deze zijn er evt. los bij te bestellen.) Kwalitatief zeer goede outdoor kussens; Strakke zitkussens en voor de rug lekkere plofkussens voor een zeer comfortabele zit/loungehouding!


Op  de diverse foto’s zijn een aantal variaties te zien: 

bijvoorbeeld de combinatie met hockers en bankjes en/of losse elementen “Fennie“. Er zijn kruisingen te zien met de loungebanken “Carla” (1 of 2 schuine hoge zijleuningen) en “Joyce“(geen zijleuningen) en “Marijke” (2 los te plaatsen banken welke dus samen een hoek kunnen vormen)


Op Eigen Houtje Meubels heeft geen standaard collectie met vaste prijzen.

Ieder project is uniek en de prijs is hierdoor pas te bepalen als alle wensen duidelijk zijn.

Om u toch een prijsindicatie te geven van de hoekbank (onbehandeld, goed geschuurd, excl. kussens);

Een vaste lounge dining hoekbank (bijv. met open achterwand) met de afmeting +/- 200 * 220 cm kost € 830,-

Een lounge dining bank bestaande uit 2 losse banken (met dichte achterwand) met de buitenmaat hoek-afmeting +/- 240 * 200 cm kost € 1110,-

De eettafel met kolompoot met de afmeting ;

 80 * 140 cm kost € 355,-

130 * 130 cm kost € 389,-

100 * 200 cm kost € 439,-Meer loungebank opties :

Deze gehele lounge dining set  is in opdracht gemaakt, maar een loungeset is natuurlijk in diverse  opstellingen/modellen te maken! Leuningen schuin of recht, arm leuning recht/schuin/hoog/laag, voor/achter aanzicht dicht of open afgewerkt, afwerking, afmetingen, aanzet elementen, hockers en ga zo maar door.

Kijk  ook eens naar een aantal andere voorbeeld modellen op de homepage

Ook op een balkon (minder dan 1 meter diep!) kun je een heerlijke loungeset zetten! Kijk maar eens naar deze  balkon lounge bank Sjaan


Kwaliteit:

Bij de verwerking en afwerking van de meubels wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit. Voor meer informatie over hoe Op Eigen Houtje Meubels hiermee omgaat, verwijs ik u naar de pagina materiaal en afwerking


Wilt u meer weten over deze lounge dining set of heeft u een andere vraag?

Contact:

Ziet u iets wat u aanspreekt in mijn portfolio, inspireert het u tot nét iets anders, of heeft u gewoon een vraag of opmerking?  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik beantwoord uw vraag dan zo snel mogelijk!

Als we zo dicht mogelijk bij uw wensen kunnen komen, zal dit resulteren in een hogere beleving van de kwaliteit en het plezier! Ik wil dat u het gevoel krijgt dat u “Op of Aan UW Eigen Houtje” zit!

Als u contact opneemt met Op Eigen Houtje Meubels en u uw e-mail adres hier achterlaat,  geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. De privacy verklaring van Op Eigen Houtje Meubels (en de manier waarop uw  persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt) is terug te vinden bovenaan de homepage van deze website.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Suzanne Reneman

  Op Eigen Houtje Meubels

  Gevestigd te Pijnacker

  www.op-eigen-houtje-meubels.nl

  www.facebook.com/OpEigenHoutjeSR