Broodplank van gebruikt steigerhout!

Een broodplank van gebruikt steigerhout, een leuke manier om een broodje op te serveren!

Deze 20 broodplanken zijn in opdracht gemaakt voor een bakkerij.

De afmeting van deze broodplank is 19,5 * 34 cm (inclusief handvat).

Ze zijn grondig geschuurd en gereinigd en behandeld met druivenpit olie.

Uiteraard is een broodplank in diverse maten en vormen te maken.

Dit staat ook heel erg leuk gewoon aan de eigen keukentafel!

 De prijs is afhankelijk van de maat en vorm, maar een broodplank/serveerplank “Jantien” is al te koop vanaf  € 16,- (minimale afname is 4 stuks)

Dit is inclusief goed glad schuren. (excl. evt. olie behandeling)

Een serveerplank, broodplank of snijplank is ook super leuk om als cadeau te geven…en te krijgen!!Meer broodplank of accessoire opties :

Er zijn veel meer leuke accessoires te maken van steigerhout of sloophout, zoals bijvoorbeeld een wijnrek of  serveerplank. Maar er is natuurlijk nog veel meer! Heeft u zelf een leuk idee? Neem vrijblijvend contact op met Op Eigen Houtje Meubels.

Graag verwijs ik u naar mijn portfolio voor meer leuke meubels, zie Actuele aanbod op de homepage

zoals bijvoorbeeld de  leuke serveerplanken  “Serveerplank Judith”


Kwaliteit:

Bij de verwerking en afwerking van de meubels wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit. Voor meer informatie over hoe OEigen Houtje Meubels hiermee omgaat, verwijs ik u naar de pagina materiaal en afwerking


Wilt u meer weten over deze broodplank of heeft u een andere vraag?

Contact:

Ziet u iets wat u aanspreekt in mijn portfolio, inspireert het u tot nét iets anders, of heeft u gewoon een vraag of opmerking?  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik beantwoord uw vraag dan zo snel mogelijk!

Als we zo dicht mogelijk bij uw wensen kunnen komen, zal dit resulteren in een hogere beleving van de kwaliteit en het plezier! Ik wil dat u het gevoel krijgt dat u “Op of Aan UW Eigen Houtje” zit!

Als u contact opneemt met Op Eigen Houtje Meubels en u uw e-mail adres hier achterlaat,  geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. De privacy verklaring van Op Eigen Houtje Meubels (en de manier waarop uw  persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt) is terug te vinden bovenaan de homepage van deze website.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  Suzanne Reneman

  Op Eigen Houtje Meubels

  Gevestigd te Pijnacker

  www.op-eigen-houtje-meubels.nl

  www.facebook.com/OpEigenHoutjeSR